BUTLER GOLD PRO

Opis

BUTLER GOLD PRO ZA VSE HLEV

Ena naprava se lahko uporablja za več hlevov. Kompaktna in manevrska naprava, je popolna pomoč pri hranjenju za celotno kmetijo.

SAMOHODNIK, KI NE STISNE

Butler Gold Pro brez pritiska odrine hrano na mizo za hranjenje. Po zaslugi posebnega vijakovskega konvektorja se ohranjata svežina in kakovost, vaše živali pa spodbujajo k krmi.

INOVATIVNA POLNILNA POSTAJA

Sam se odloči, ali in kdaj se baterije polnijo in s tem izjemno podaljša njihovo življenjsko dobo. Da bi se zagotovilo, da je prehod še vedno prost za hranjenje, je butler Gold Pro mogoče s pritiskom na gumb izgnati iz hleva. Prosto dostopno polnilno postajo lahko uporabljajo tudi težka vozila.

ENOSTAVNO ZAKAŠNJENJE

Butler Gold Pro se lahko z minimalnim naporom vključi v katerikoli hlev. Temelji le na 5 mm majhnih magnetih, ki so pritrjeni na tla ob poti z razdaljo okoli 2 m. Pot je treba učiti samo enkrat preko kontrolnega sistema.

DODAJANJE MOČNIH KRMIL

Butler Gold Pro posipa majhne količine zgoščene krme ali mineralov na osnovni krmi med svojimi potovanji. 2 različni vrsti hrane se lahko razdelijo hkrati. To spodbuja naravno vedenje živali. S spodbujanjem dejavnosti vaših krav se pogostost molznega robota tudi bistveno poveča. Oba skupaj povečata donos mleka in izboljšata zdravje živali.

UPORABNIKU PRIJAZEN NADZOR

S svojim nadzorom je Butler Gold Pro zelo enostaven za programiranje in delovanje. Poleg tega vam ponujamo aplikacije, ki dodatno povečujejo udobje in operativno zanesljivost:
– Dostop prek osebnega računalnika, tabličnega računalnika in mobilnega telefona od kjerkoli po svetu
– Sporočila po e-pošti,
ki vas nenehno obveščajo o vsem – Na zahtevo, daljinsko vzdrževanje naših specialistov za optimizacijo v vsakem trenutku

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUTLER GOLD PRO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja