COWBOY

Kategoriji: ,

Opis

POGON KRAV

Stresne živali dajejo manj mleka. To je bila podlaga za razvoj Cowboya, premišljene drsne zavese z verigami za prostorne dolžine do 100 m, različnih širin ali za uporabo na prostem. S tem prihranite čas vsak dan – s 50 kravami, 15 minutami na postopek molže, torej 30 minut na dan. In molzna dela se lahko opravijo povsem sama.

PREPROSTA UPORABA Z DALJINCEM

Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku lahko Cowboya upravljate od kjerkoli želite- tudi v molzišču. Verige se odvijejo z vašega ročnega oddajnika in v katerih je električni pulz. Ko je v gibanju zvočni signal oznani njegovo približevanje živalim. V molzišče gredo same. Možno je tudi krmiljenje molznega vrtiljaka.

DELUJE NA AKUMULATOR

Po opravljenem delu se Cowboy odpelje do svoje parkirne postaje, kjer se samodejno polni. Delovanje na baterije nadomešča drage električne kable. To vam prihrani denar in olajša delo pri montaži.

DOSEŽE VSE ŽIVALI

Cowboy vozi po dveh ravnih tirnicah, kar omogoča zavijanje. Živali odžene tudi iz najbolj oddaljenih kotov, tako da so vse živali naenkrat privedene do ciljne točke.

MANJ STRESA

Ko se živali navadijo na zvočni signal se same začnejo pomikati proti molzišču. Manj stresa in manj poškodb je tudi za rejce, saj ne rabijo hoditi med živali in jih ročno priganjati. Tako je tveganje poškodb rejca ničelno.

Je zelo enostavna montaža, ki potem ne potrebuje vzdrževanja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “COWBOY”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja