DOBAVITELJI

Pri nenehnem iskanju najkvalitetnejše opreme in dobavi novih in rabljenih kmetijskih strojev ter njihovih priključkov sodelujemo z različnimi evropskimi in drugimi državami. Prizadevamo si, da so dobavni roki kar se da kratki.

Dansko podjetje KVK že več kot 50 let proizvaja in prodaja stojnice za obrezovanje parkljev.


Francosko podjetje z večletno tradicijo izdelave lovilno-negovalnih kletk visoke kakovosti.


Zahvaljujoč inovativni proizvodnji živinorejske opreme je Agritubel s sedežem v Franciji hitro postal eden vodilnih evropskih proizvajalcev, ki jih danes zaseda na evropskem trgu.


Francosko podjetje je priznan po svojem znanju in izkušnjah pri izdelavi pašnih krmilnikih, različnih koritih in hlevske metalurgije.


Avstrijsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982 in se ukvarja z izdelavo profesionalnih stojnic za obrezovanje parkljev.


Pred 35 leti ustanovljenjo avstrijsko podjetje je razvilo avtomatizacijo krmljenja v hlevih za govedo. Z nenehnim razvojem stremijo k zmanjšanju človeškega dela na kmetiji.


Italijansko podjetje Sepcom se ukvarja s proizvodnjo mešalcev, črpalk in separatorjev trdnih snovi in tekočin za gnoj v živinoreji.


Priznano avstrijsko podjetje, ki izdeluje različne mulčerje, ščipalne klešče in prijemala za ravnanje z hlodi. Urejenost in čistoča gozdov ter obcestnih površin jim je na prvem mestu.


S 35-letno tradicijo se ponaša Poljsko podjetje, ki izdeluje kvalitetne traktorske prikolice za različne namene ter ostale priključke.


Italijansko podjetje je s proizvodnjo plugov in ostalih priključkov za obdelavo tal začelo delovati že leta 1967.


Vodilna angleška znamka prikolic za prevoz živali, vozil ali drugih stvari.


Irsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo različnih vrst avtomobilskih prikolic.


Angleško podjetje je bilo ustanovljeno leta 1934 na samem začetku industrije prikolic.


S 190-letnimi izkušnjami v proizvodnji kmetijskih strojev ponuja vrsto izdelkov in storitev, ki zagotavljajo učinkovitost.


Nemško družinsko podjetje s 40-letno tradicijo nam dobavljajo različne hlevske opreme.